Contact

Brasserie "Het Kompas"

Henegouwenstraat 1

8620 Nieuwpoort

Openingsuren

12.00u-14u & 18.00u-21.00u.

Dinsdag en woensdag gesloten.

 

HONDEN

Wij houden van honden maar we kunnen enkel de schattige viervoeters aanvaarden als we ons beperken tot 1 hond per tafel. Dit dient ook duidelijk vermeld te worden bij uw reservatie.   "Zeehondjes" vragen we af te drogen alvorens het restaurant te betreden. Hondjes die niet gewoon zijn om op restaurant te gaan aanvaarden we liever niet , daar het voor de andere gasten ook aangenaam moet blijven.

 

PARKEREN

Informatie over parkeren in Nieuwpoort vind je hier
Tip: Download vooraf de mobiele app, dan hoeft u dit ter plaatse niet meer te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

t14

Henegouwenstraat18620Nieuwpoort
INFO

* SHIFTEN

Op zaterdag  |  feestdagen en in de schoolvakanties

  • wanneer u reserveert voor 17h45 of 18h houdt dan rekening dan de tafel terug dient vrij te zijn om 20h. 
  • wanneer u reserveert om 20h15 , gelieve niet veel vroeger te komen daar de tafels nog bezet zijn tot 20h en nog heringedekt dienen te worden

* GROEPEN

Wij zijn genoodzaakt de online reservaties beperkt te houden tot 6 personen, voor meer dan 6 personen vragen we een aanvraag via mail. Ook wordt een voorschot gevraagd voor tafels van meer dan 6 personen, daar we in het verleden nogal wat No-shows mochten verwerken. De reservatie wordt dan optioneel tot bewijs van volstorten doorgemaild wordt. Dan pas wordt de reservatie bevestigd.

We aanvaarden geen groepen van meer dan 10 personen, ook niet verspreid over meerdere tafels.

 

* KINDERWAGENS, ROULATORS, ROLSTOELEN 

Gelieve duidelijk aan te geven wanneer u reserveert of er een plaats wordt voorzien voor kinderwagen (wordt enkel toegestaan voor baby's) en/of rolstoelen. Roulators en plooibuggy's worden gevraagd om vooraan in de sas te laten. 

 

* MINDERVALIDEN

Ons restaurant is toegankelijk voor mindervaliden, maar de sanitaire voorzieningen bevinden zich wel op de kelderverdiepeing.